Alapítványunk a manócsomagokat koraszülött/kis súllyal született babák részére juttatja el használatra. Ingyen, hogy a szülőknek ne jelentsen pluszterhet a kisméretű ruhák beszerzése arra a rövid időszakra, amíg a gyerek az újszülött méretű ruhákba bele nem nő.

A manócsomag tartalma (babánként, 50-es babaruhákból):
– 8 db body (rövid- és hosszúujjú vegyesen)
– 8 db rugdalózó (ujjatlan és hosszúujjú vegyesen)
a rugdalózók és a bodyk között 4 db uniszex, 4 db a baba nemének megfelelő
– 2 db kissapka
– minimum 1 pár kisméretű zokni
– 1 db kiskabát vagy pulóver
– 1 db hálózsák
– kérésre overall (ez 50-es méretű)

Amennyiben a baba rövid (41-44 cm körüli) és 2000 gramm körül kerül haza, akkor 6 db 44-esrugdalózó is bekerül a csomagba (3 uniszex, 3 nemnek megfelelő mintás).

Minden manócsomagban található ruha bevasalt címkével van ellátva a könnyebb azonosítás érdekében. A 44-es méretű babaruhák “Manocsomag 44” az 50-es méretű babaruhák “Manocsomag” feliratúak. (A címke body esetén az ülepnél, rugdalózó esetén a nyakrésznél található.)

body_44_800

cimke_44_rugi_800

cimke_50_rugi_800

A manócsomag eljuttatása az igénylő családhoz    
Igyekszünk az igényléstől számított legrövidebb időn belül a manócsomagot igénylő részére eljuttatni.

módja: futárszolgálattal, feladástól számított másnapi kiszállítással

A manócsomag visszajutatása az alapítványhoz
Kérjük, hogy annak érdekében hogy más felhasználók is mielőbb hozzájuthassanak a csomaghoz, a használat befejezése után a legrövidebb időn belül jutassátok vissza a ruhákat az alapítványhoz.

módja: A csomag kiküldésekor elküldött, kitöltött postai feladóvevénnyel. Kérjük, hogy mindenki a megküldött dokumentumokkal adja fel a csomagot, és a feladóvevényt gondosan őrizze meg addig, míg a csomag visszaérkezéséről visszajelzést nem kap. (A postai feladás módja az értékbiztosítás miatt fontos!)

A csomagfeladás költsége (2012) egy babánál 1.770 Ft, ikres csomag esetén 2.100 Ft.

Amennyiben valakinek anyagilag nagyon megterhelő lenne a visszajuttatás, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az alapítvánnyal, és igyekszünk megoldást találni a problémára!