Cégünk tökéletes eszköze

Egy vállalkozás életébe mindig és folyamatos jelleggel szükség van az ellenőrzés és az átalakítás feladatainak profi ellátására, hiszen azt gondolom az örök érvényű tényként mondható ki, hogy egy vállalat vagy fejlődik és folyamatos növekedést mutat, vagy egy idő után a stagnálás hanyatlásba és rohamos elsorvadásba megy át, ami pedig hosszú távon a csődközeli állapotot és a tevékenység megszüntetését eredményezheti. Természetesen rengeteg tényezőnek lehet szerepe abban, hogy ha egy cég erőteljesen hanyatlani kezd, és az sem kérdés, hogy szinte minden egyes tulajdonos igyekszik ezeket sorra venni és előre felkészülni ezeknek a kivédésére.

Az egyik leggyakrabban előforduló probléma az, hogy a munkavállalók elkezdenek más cégekhez vándorolni és egészen egyszerűen ha a hullám elég sok embert ér el, vagy épp már a kulcsemberek is érintettek a folyamatban, akkor bizony hirtelen a szakadék szélén találhatja magát a vállalat. Ennek elkerülése végett én például a saját cégemnél a minőségi folyamatos fejlesztés eszközét alkalmazom. Azért nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy minőségi fejlesztés, mert nagyon sokan látszat feladatként viszik végig ezt a cégen, aminek természetesen vajmi kevés eredménye van.

Én iszonyatosan sokat kerestem azt a csapatot, aki tökéletesen el tudja látni a cégen belül a coaching feladatokat, és azt kell mondjam, hogy jobbat nem is találhattam volna a Kogwheel csapatánál. A folyamatos egyéni és csoportos coaching szolgáltatásuk olyan fajta biztosságot ad számomra, amit mindig is szerettem volna a magaménak tudni. Csak ajánlani tudom őket bárki számára, akinek fontos, hogy a cégén belül folyamatosan motivált és biztos munkavállalók legyenek. Mi biztosan hosszú éven keresztül nem fogjuk elengedni egymás kezét ezzel a szuper csapattal, mert mindazonáltal, hogy biztonságot ad, hihetetlen szervezetfejlődésen megy át a cég szinte észrevétlen. És ami még talán ennél is sokkal de sokkal fontosabb, hogy az összes munkavállaló szívesen vesz részt ezeken a képzéseken és élvezi a csapatépítő tréning sorozatokat is.