Ne keresgélj tovább!

Az ember néha nagyon nehéz helyzetben érzi magát, hogy ha cégvezetőként olyan feladatra kell új szakmai csapatot találnia, amire már azt hitte, hogy megtalálta a tökéletes választást. Nehéz rádöbbenni arra, hogy a döntéseink nem mindig tökéletesek, sőt, sokszor félre visz a szívünk és a gondolkodásunk, és egyenesen rossz választásokat is tudunk hozni a piaci kínálatból. Nem csak termék, hanem egyaránt igaz ez a szolgáltatások körére is. Én legutóbb például arra döbbentem rá, hogy a vállalati fejlesztés és tréning terén nem igazán haladnak előre a dolgok a cég életében. Három éve dolgoztam már együtt az akkori csapattal, amikor is eredményekre voltam kíváncsi, de csak elégedetlen véleményeket kaptam mint a vezetők, mint az alkalmazottak részéről. Nem egy ember elmondta, hogy túl sok időt töltenek a tréning világában, ami persze a másnapi többletmunkát eredményezi, ráadásul úgy, hogy nem élvezik, nem érzik jól magukat és még nagyon értelmét sem látják a foglalkozásoknak.

Sajnos ezek után egy valamire való cégvezetőnek kutya kötelessége új szakemberek és segítőtársak után keresgélni, és én sem mulasztottam ezt el. Persze nem volt könnyű dolgom, iszonyatosan sok lehetőség állt előttem ugyanis akár a kommunikációs tréning, akár pedig a coaching feladataira kerestem rá. Végül aztán egy nagyon jó barátom javaslatára felvettem a kapcsolatot a kogwheel csapatával, és már az első megbeszélés alkalmával tudtam is, hogy tökéletes helyre került a vállalkozásom és persze a feladat is.

Amióta pedig együtt dolgozunk elmondhatom, hogy nem csak hogy tökéletesen elégedettek az emberek a foglalkozások és a tréning minőségével és eredményével, hanem egyenesen szeretik ezeket a napokat. A csapatépítő tréning sosem volt a kedvenc a cégen belül, és most szinte mindenki a következőt várja, annyira tetszett nekik az előző. El nem tudom mondani, hogy mennyire érezhető a vállalati hangulaton ennek a csapatnak a profi munkája és a szakmai hozzáértése. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert biztos vagyok benne, hogy legalább annyira elégedettek lesznek mint amennyire én vagyok.