Nem volt könnyű rájuk találni, de minden percét megérte a keresgélés

Manapság bizonyára nem vagyunk egyedül azzal az érzéssel, ami a kétségbeesett keresgélést illeti, ha egy-egy új szakterületre vagy feladatra kell embert, szakembert, kivitelezőt vagy csapatot találni. Már egy családi háztartás esetében sem könnyű egy egyszerű takarítási feladatra sem embert találni, egyértelműen sokkal nehezebb megfelelő megoldást találni a céges kérdésekben felmerülő igényekre, hiszen ekkor még nehezebb tökéletesen dönteni. A választás itt pedig végzetes következményekkel járhat egy-egy rossz választás esetében. Nem volt könnyű nekünk sem megoldani az új weboldallal kapcsolatos feladatokat, főleg úgy, hogy a csapat, aki kialakította az új oldalunkat felhívta a figyelmünket, hogy keresnünk kellene valakit, aki tökéletes eredményeket tud nyújtani számunkra az ételfotózás feladatait illetően.

Én mindenképpen olyan szakembert szerettem volna választani, ha már nem amatőr képekkel készül az új oldal, ami bár íncsiklandó és iszonyatosan kívánatos formában mutatja be az ételeinket, de nem hat műnek vagy műanyagnak a kép és a rajta szereplő étel. Nekem ez kifejezetten fontos, hiszen az ember manapság már nem csak a szépséget nézi, én sem rendelek olyan helyről ételt, ahol felmerül bennem annak a lehetősége, hogy a fotó nem a valódi ételt mutatja fotózva, hanem mondjuk egy műanyag makettet vagy teljes mértékben átalakított valóságot.

Hála a jó égnek a fotoda csapata tökéletes segítségünkre volt ebben. Osztya, azaz Balogh Tamás szakmai vezetésével ugyanis nem csak tökéletes, hanem egyben bizony élethű képeket is készítenek. Az eredménye pedig nem is maradt el a választásunknak. Sorra növekszenek a megrendelések, és már nem egy visszatérő vendéget szereztünk a sorba. Nem volt könnyű rátalálni erre a kis csapatra, de tökéletesen elégedettek vagyunk a képek szépségével és az általuk elért eredményekkel egyaránt. Mindenkinek csak javasolni tudjuk ezt a csapatot, a munkájukat és annak gyümölcsét is.